Kunst in de praktijk

13 juni 2023

Na bijna twee jaar te hebben mogen genieten van de kunst van Marielle Mastenbroek, geven we nu het stokje door aan Yvonne Verrept.

Geïnspireerd door onder andere Aboriginal art en dot art, mandala’s en glas-in-lood ramen, maakt Yvonne acrylschilderijen gecombineerd met verschillende materialen. Elk werk is voor haar een ontdekkingstocht, zoekend naar de juiste balans in kleur en vorm. Ze geeft er haar eigen draai aan en geniet van het proces

Meer van haar werk is te bewonderen op instagram.

6 februari 2022

Na bijna twee jaar te hebben mogen genieten van de kunst van Linda ten Dam, bieden we nu Marielle Mastenbroek de mogelijkheid om haar werk te exposeren.

Marielle kiest voor een mooie fijnschildertechniek met olieverf. Haar werk is zo natuurgetrouw dat het bijna foto’s lijken. Een deel van haar werk is te bewonderen in onze praktijk en verder zijn haar werken te zien op Instagram.

     

De schilderijen zijn tevens te koop. Indien u interesse heeft, kunt u contact met haar opnemen mar.mastenbroek@gmail.com.

Mocht u ook interesse hebben om uw eigen werk te exposeren dan kunt u mij mailen op info@heleenkaatman.nl.

2 maart 2020

Na ruim een jaar te hebben mogen genieten van de mooie kunst van Caroline van den Sigtenhorst, geven we nu het podium aan Linda ten Dam.

Linda maakt bij haar kunstwerken gebruik van een grote diversiteit aan materialen.  Een kleine selectie van haar kunstwerken zal zij zeker een half jaar in onze praktijk tentoonstellen.

Mocht u interesse hebben, haar kunstwerken zijn ook te koop. Voor meer informatie kunt u contact met haar opnemen via linda@colorfullart.nl. Op haar website www.colorfullart.nl zijn veel van haar kunstwerken te bewonderen.

7 januari 2019

Tijdens de bouw van mijn nieuwe praktijk aan het Hogestraatje zag ik dat de praktijkgang een hele lange muur heeft. Dit bracht mij op het idee om hier kunst te laten ophangen om op deze manier een podium te geven aan kunstenaars in Zutphen of de directe omgeving van Zutphen.

Toen ik mijn idee besprak met Caroline van den Sigtenhorst was zij meteen enorm enthousiast. Binnen no-time is mijn idee door haar opgepakt en zij heeft ervoor gezorgd dat zelfs vòòr mijn eerste werkdag in mijn nieuwe praktijk de wanden van de praktijk prachtig zijn geworden door haar schilderijen.

Het idee is om kunstenaars tijdelijk (een half jaar tot een jaar) eigen werk te laten exposeren.

Voor de komende maanden kunt u genieten van de enorm mooie kleurrijke, warme en invoelende schilderijen van Caroline van den Sigtenhorst.

De schilderijen van Caroline zijn ook te koop en voor patiënten van mij zelfs met korting van 20%. Is er een schilderij dat u aanspreekt, dan kunt u contact opnemen met Caroline via caroline@vds-kunstencoaching.nl. Op de website www.vds-kunstencoaching.nl is nog veel meer mooi werk van Caroline te bewonderen.